miércoles, 9 de diciembre de 2009

Contrapublicitat

Hola a tothom!

Aquí penjo el meu treball de contrapublicitat. Per fer-lo, he escollit aquest anunci de Coca-Cola una mica antic. En aquest el Pare Noel i els animals estan predicant l'esperit nadalenc amb l'ajuda de la Coca-Cola, per suposat.





En l'anunci transformat, es pot veure un os polar vestit de vermell que li està donant un missatge al Pare Noel. Aquest missatge és: "contagiemos el espíritu consumidor". L'os representa el capitalisme i tot el que això comporta: la globalització, el consum, etc. El Pare Noel representa les tradicions. Com es veu, aquest consumisme està canviant de "color" les tradicions que cadascú té i les està tornant un fet simplement comercial.

El Pare Noel està pintat de verd perque aquest era el seu color original. Va ser amb l'aparició de Coca-Cola que es va tornar vermell, on en un anunci el van vestir de vermell per promocionar la beguda.


Amb aquesta transformació vull fer una crítica de com l'era del capital i de la globalització està canviant tot el món i està fent que les tradicions es facin més "mundials" i, sobretot, més comercials.

Espero que us agradi!

Marta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario