miércoles, 9 de diciembre de 2009

Oscar Brahim, un artista reivindicatiu


Hola a tothom!

Avui parlaré sobre aquest home, l'Oscar Brahim, un argentí amb pocs recursos que aporta molt al món "civilitzat". Ell és un dels pocs que s'atreveix a transformar l'univers global en el qual vivim, un univers carregat de publicitat i missatges subliminals que fa créixer el capital de només uns quants.
Ell fa una crítica molt creativa a base de la publicitat que es troba al carrer, la qual transforma per tal de transmetre missatges reals, sincers, molt personals.

Tot i que la seva carrera professional no era del tot bona (era un taxista amb un número de clients molt baix) i no sempre tenia suficients diners per a poder arribar a fi de mes amb la seva dona i els seus fills, ell seguia intentant canviar les coses. Perque sempre hi ha temps per a canviar el món, per dir la teva.

Ell fa el que hauríem de fer tots: transformar el nostre pensament i ser crític amb tot el que ens donen o el que ens volen vendre. També endevina el significat de la publicitat i li dóna un de nou, ben diferent a l'anterior, però, a la vegada, no tant diferent.

M'agradaria q tots i totes fóssim més com Oscar Brahim i que pugui arribar un moment en el que no ens deixem enganyar i poguem decidir. Perque la publicitat ens ofega sense que ens adonem i una vegada que ens hem ofegat ja no hi ha sortida possible.
I considero que aquest és un factor molt important de la vida d'una persona: la capacitat de crítica.

Pensem-hi!

Marta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario